MDL-arts (0,80-1,00 FTE)

De Coöperatie Medisch Specialistisch Bedrijf IJsselland U.A. (MSB IJsselland) zoekt in verband met pensionering van een van de leden van de vakgroep Maag-darm- en leverziekten een

MDL-arts (0,80-1,00 FTE)

De Vakgroep

De vakgroep bestaat uit 6 ambitieuze en innovatief denkende MDL-artsen, die een professionele maar ook een goede en open werksfeer als zeer belangrijk ervaren. In het kader van de opleiding Interne geneeskunde wordt een erkende MDL-stage verzorgd. Behandeling van MDL-ziekten wordt in de volle breedte uitgeoefend. Alle (ook advanced) endoscopische technieken worden toegepast. De vakgroep is gecertificeerd als hepatitis behandelcentrum en voor het bevolkingsonderzoek naar coloncarcinoom. Samen met het Erasmus MC vormt het een Barrett Expertisecentrum. Er is aandacht voor deelspecialisatie waarbij hepatologie, IBD, oncologie en interventie endoscopie vastgestelde speerpunten zijn in onze MDL-praktijk. Deze wordt ondersteund door 1 Physician Assistant-endoscopist, 3 MDL-verpleegkundigen en 1 screeningsverpleegkundige. Tevens is ons endoscopiecentrum HKZ gecertificeerd.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze collega die past in onze vakgroep en:

- ervaring heeft met alle diagnostische en therapeutische endoscopieën

- ervaring heeft met endo-echografie en/of affiniteit heeft in het verwijderen van grote colonpoliepen middels EMR

- goede sociale vaardigheden heeft, waarbij werken in teamverband en samenwerking met andere disciplines essentieel is;

- affiniteit heeft met het opleiden van arts-assistenten en coassistenten

- waarbij een (bijna) afgeronde promotie tot aanbeveling strekt.

Wilt u meer weten?

Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met dr T.J. Tang, MDL-arts (telefoon 010-2583133) of de voorzitter van de coöperatie dr. E.L.E. de Bruijne, internist (via secretariaat MSB, telefoon: 010 – 258 5364).

Sollicitatie

Uw sollicitatiebrief en Curriculum Vitae kunt u richten tot 6 september 2017 aan het IJsselland Ziekenhuis t.a.v. dr. E.L.E. de Bruijne, voorzitter Coöperatie MSB IJsselland, N2.045, Postbus 690, 2900 AR Capelle aan den IJssel. Solliciteren per email kan naar secrmedstaf@ysl.nl, o.v.v. ‘vacature 1607MDL’, bij voorkeur in Word aangeleverd als attachment.