Website www.hepatitisinfo.nl nu online

Onlangs is de website www.hepatitisinfo.nl online gegaan. Dat de website voorziet in een behoefte blijkt uit het aantal bezoekers. Binnen een week was de site 300 keer geraadpleegd. De website www.hepatitisinfo.nl is een website waar alle informatie over hepatitis te vinden is, zoals informatie over preventie, bewustwording en behandeling.

Professionals en het algemeen publiek kunnen via de website ook vragen stellen. Twee deskundigen die een lange staat van dienst hebben op het gebied van hepatitis zullen de vragen beantwoorden. Dit zijn arts-onderwijskundige Hilje Logtenberg en medisch moleculair microbioloog Greet Boland. Achter de webbeheerders staat een redactieraad met daarin vertegenwoordiging van de Nederlandse Vereniging voor Hepatologie (NVH), de Nederlandse Internisten Vereniging (NIV) en de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).
De informatie op de website is bestemd voor professionals in de gezondheidszorg en voor patiënten en voor andere geïnteresseerden.

Begin 2013 sloot het kenniscentrum Nationaal Hepatitis Centrum de deuren. Met de komst van de website hepatitisinfo.nl, blijft uitgebreide informatie over hepatitis beschikbaar.

 

Bron: Hepatitis Info

Bekijk ook: